AC Baumgartner: Od ponedjeljka otvaramo prodajni salon novih Suzuki vozila!

suzuki baumgartner28

Kako je najavljeno, u prvom valu ublažavanja mjera, koje će se realizirati od ponedjeljka 27.travnja, vrata otvaraju sve uslužne djelatnosti u kojima se ne ostvaruje bliski kontakt s kuupcima.

U tu se skupinu uslužnih djelatnosti ubrajaju i autosaloni, pa će se tako otvoriti prodajni salon AC Baumgartner.

Najtraženiji Suzuki modeli, Vitara, S-Cross, Swift i Ignis u mild hybird verziji od ponedjeljka će ponovno biti dostupni za probnu vožnju. Opremljeni serijskim blagim hibridnim sustavom u svim modelima oduševit će vas svojim performansama.

Učinkovitost vozila bit će veća, a vožnja ugodnija, mirnija i uglađenija, a sve to omogućit će motori od 4 cilindra potpomognuti elektromotorima od 3 i 10 kilovata.

Potrošnja goriva bit će još niža, emisija CO2 manje, a performanse bolje. Osim toga, imat će sustav za automatsko kočenje, aktivni tempomat, bi led svjetla i automatsku klimu. Svi modeli dolaze sa bogatim paketima opreme u početnoj razini.

Ovo je optimalni hibridni sustav za kompaktne automobile, smišljen kako bi ponudio lakoću, jednostavnost i uštedu prostora, bez narušavanja voznih osobina odnosno, čak doprinoseći boljim voznim karakteristikama. Dostupno su i modeli sa ALL GRIP pogonom na sve kotače.

Ignis možete imati za već od 85 000kn, Vitaru od 129 900kn, a S-Cross od 138 400kn

Dođite u AC Baumgartner i upoznajte se sa prednostima mild hybrida, ponovno od ponedjeljka. Isprobajte ih u test vožnji, a ljubazni prodavači približit će vam sve što vas zanima. Posjetite ih u Čakovcu na adresi Braće Graner 2 te u Varaždinu na adresi Supilova 7b.

Možete ih nazvati na broj 040/328-007 ili posjetiti njihovu web stranicu www.baumgartner.hr

Ostavi komentar