Fizikalna terapija i rehabilitacija Alen Horvat: Poklanjamo paket fizikalnih terapija od 6 dolazaka

alen horvat fizioterapija

Privatna praksa fizikalne terapije Alen Horvat povodom 10 godina postojanja poklanja paket fizikalnih terapija od 6 dolazaka.

Sakupite kupone koje objavljujemo u Međimurskim novinama

Kako biste sudjelovali u nagradnom natječaju, trebate skupiti tri kupona koja objavljujemo u ovom i u naredna dva broja Međimurskih novina. Džoker-kuponom, koji izlazi nakon tri redovna, mijenja se jedan od propuštenih.

Skupljene kupone od 1. do 8. prosinca možete donijeti osobno u kuverti u naše sjedište u centru Čakovca, Kralja Tomislava 2 (haustor pokraj Bipe) ili poslati poštom s naznakom “Za nagradni natječaj -Osvoji paket fizikalnih terapija”, na adresu Media novine, K. Tomislava 2, Čakovec. Sretnog dobitnika objavljujemo u Međimurskim novinama 11. prosinca.


Privatna fizikalna terapija Alen Horvat s radom je započela 2010. godine u rodnoj Vulariji, a nakon 8 godina, zbog povećanja obima posla i potrebe za većim prostorom, preselila se u Čakovec na adresu Franje Punčeca 4 gdje djeluje i danas.

Individualiziran pristup pacijentu te vrhunski tim iskusnih fizijatra i doktora uz brojne uređaje i metode fizikalne terapije i rehabilitacije ključ su uspjeha u liječenju brojnih pacijenata proteklih 8 godina u Fizikalnoj terapiji Horvat

Trenutno broje 6 zaposlenih stručnjaka koji svakodnevno osobitom pažnjom i posvećenošću zdravlju pacijenata rješavaju probleme i bolove te otklanjaju poteškoće zbog kojih mnogi ne bi mogli funkcionirati u normalnom životu. Uvijek ljubazna i dobro raspoložena ekipa olakšava sve terapije i danas su u Međimurju postali sinonim za fizioterapiju. (mk)

Ostavi komentar