Završila potraga: Poginula dvojica radnika, zatrpala ih zemlja

Foto: Luka Maruševec

Kao što smo već izvijestili, strašna tragedija dogodila se u četvrtak kraj Novog Marofa, piše Klikaj.hr.

Operativno komunikacijski centar policije Policijske uprave varaždinske u 13.57 sati je zaprimio dojavu kako je na lokaciji nedaleko mjesta Bela u Varaždinskoj županiji, točnije u zoni dvorca ‘Bela 2’, došlo do nesreće na radu.

Nedugo prije dojave, tijekom iskopa i sanacije dubljeg odvodnog kanala došlo je do odrona zemlje i zatrpavanja dvojice zaposlenika varaždinske građevinske tvrtke.

U 15.10 sati otkopano je i izvučeno mrtvo tijelo muške osobe, a za drugom osobom se nešto dulje tragalo. Nažalost, i drugi radnik pronađen je mrtav. Navodno je riječ o 21 i 45-godišnjacima.

– Završena je intervencija potrage. Pronađene su dvije smrtno stradale osobe, a očevid je u tijeku i njime će se utvrditi točan uzrok ove nesreće. Više o osobama ne mogu reći – rekao je na mjestu tragedije policijski službenik za odnose s javnošću Matko Murić, pišu Varaždinske vijesti.

Na mjesto nesreće izašle su vatrogasne i službe hitne medicine, policijski službenici te inspektor zaštite na radu. Očevidom rukovodi državni odvjetnik.

Ostavi komentar