Trgovački centar Lumini od 8. do 14. ožujka popustima slavi Dan Žena

U centru Lumini čekaju vas brojna iznenađenja jer divno je biti žena.

Svake godine 8. ožujka slavimo Međunarodni dan žena. Upravo oko tog datuma su žene kroz povijest diljem svijeta protestirale u velikim gradovima tražeći svoja prava. Najpoznatija demonstracija zbila se 1908. u New Yorku gdje je marširalo više od 15 tisuća hrabrih žena tražeći ono što je trebalo biti normalno – bolje plaće i pravo glasa.

Michelle Obama rekla je ‘Nema toga što mi žene ne možemo postići’, a danas tome svakodnevno svjedočimo. Žene drže čelne poziciji u politici, žene su prvoklasne sportašice, znanstvenice, ali i požrtvovne kćeri, majke i prijateljice. Drage naše žene, budite uvijek najbolja verzija sebe, ali ne kako to drugi vide već kako vi to želite! Sretan vam Dan Žena!

Kako vam i mi u centru Lumini želimo uljepšati Dan žena, pripremili smo pravo malo iznenađenje! Ovaj mjesec Obiteljska Lumini srijeda postaje tjedan u kojem slavimo žene i zato smo vam pripremili brojne pogodnosti i super popuste od 8. do 14. ožujka.

(Foto: Pexels)

Povedite prijateljicu, kćer, majku, baku i uživajte u ženskom shoppingu jer DIVNO JE BITI ŽENA!

*Navedena ponuda vrijedi od 8. do 14. ožujka 2021., osim ukoliko nije drugačije navedeno u opisu popusta

Čekamo vas u Trgovačkom centru Lumini!

I ne zaboravite: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Foto: Pexels

Ostavi komentar