Tinejdžer i mladić ukrali dva vozila, jedno spalili, drugo ostavili na cesti Čakovec-Štefanec

Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 13-godišnjakom i 20-godišnjakom. Kako se sumnja, oni su od 9. do 10. kolovoza na Trgu Matije Gupca u Varaždinu na ulici ispred kuće otuđili nezaključano vozilo marke „Peugeot“ vlasništvo jednog obrta sa sjedištem na istoj adresi. Otuđeno vozilo su odvezli na polje, odnosno teško pristupačan teren u Strmcu Podravskom gdje su isto vozilo zapalili. Vozilo je izgorjelo u potpunosti. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je jučer, 11. kolovoza u 17 sati uz kaznenu prijavu za kaznena djela Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari i Oštećenje tuđe stvari, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Nadležnom državnom odvjetništvu će biti podneseno Posebno izvješće prema djetetu, kao i izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 13-godišnjakom i 20-godišnjakom. Kako se sumnja, oni su 10. kolovoza oko 2 sata u Donjem Vratnu otuđili teretno vozilo vlasništvo 68-godišnjaka, te je isti pronađen istog dana na cesti Čakovec – Štefanec po policijskim službenicima i vraćen vlasniku. Visina materijalne štete utvrditi će se naknadno.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 20-godišnjak je jučer, 11. kolovoza u 17 sati uz kaznenu prijavu za kazneno djelo Neovlaštena uporaba tuđe pokretne stvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske. Nadležnom državnom odvjetništvu će biti podneseno Posebno izvješće prema djetetu, kao i izvješće nadležnom centru za socijalnu skrb, objavila je u ponedjeljak PU varaždinska.

Ostavi komentar