Sabina Petković i Stela Horvat ponovo odlične na 8. Zagreb karate kupu

U Zagrebu je minulog vikenda održan 8. Zagreb karate kup na kojem je sudjelovalo više od 700 karatista iz 5 država. Ovo natjecanje bodovalo se i za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se održati tijekom listopada u Santiagu ( Čile ).

Stela Horvat, u konkurenciji kadetkinja,odličnim nastupima osvojila je 3. mjesto,iako je, poručuju iz Karate Centra Šenkovec uz malo više sportske sreće mogla i do najvišeg postolja.U ukupnom poretku za odlazak u Čile Stela trenutno zauzima 2. mjesto. Sabina Petković još je jednom vrlo kvalitetnim nastupom i bez većih problema osvojila prvo mjesto i učvrstila vodeću poziciju u konkurenciji juniorki.
-Ovi rezultati nas posebno vesele jer su ostvareni u brojnoj i kvalitetnoj međunarodnoj konkurenciji, poručuju iz kluba. Zbog manjeg operativnog zahvata Inge Grgić karatistice KC Šenkovec nisu nastupile u ekipnoj konkurenciji ,ali im je u toj kategoriji već ranije osiguran odlazak na Svjetsko prvenstvo osvajanjem europske medalje. Spomenimo na samom kraju kako Karate Centar Šenkovec upisuje nove članove i to utorkom i petkom od 18- 19 sati u dvorani SRC-a Gorčica u Šenkovcu.

Ostavi komentar