OKM Centrometal sjajnom igrom do vrijedna tri boda

Odbojkaši Centrometala dan nakon pobjede nad Rovinjom u svojoj dvorani dočekali su fenjeraša iz Siska.

Gosti su došli u Nedelišće sa svega devet igrača te je bilo jasno i prije utakmice da će to biti jednosmjerna ulica.
Centrometal je u utakmicu ušao dosta rezervirano i opušteno. Gosti su to iskoristili i držali se do 9:9. Tada su se domaći uozbiljili, napravili seriju 10:1 i rješili set. Razlika u kvaliteti bila je očita i gosti su se jako mučili da osvoje pokoji poen u drugom dijelu seta. Na kraju je on završio 25:14.

U drugom setu opet je Sisak dobar na početku, poveli su sa 5:1. Nije to potrajalo, poravnato je kod 9:9. Domaći polagano ali sigurno okreću set na svoju stranu. Bolji u svim segmetnima igre dolaze do seta sa 25:19.

U trećem setu dosta promjena kod domaće momčadi. No brzo su Međimurci stekli šest poena prednosti. Imao je i Sisak svojih peroda igre, došli su čak i na zaostatak od svega dva poena kod 19:21. Neizvjesnosti ipak nije bilo, završilo je 25:20.

Kod domaćih najviše poena osvojili su Vincek i Zelenika, kod gostiju Vakufac.

Centrometal će tako ligu završiti na petom mjestu. Veliki je to pomak obzirom na prošlu sezonu kad su bili tek deveti. Cijelu sezonu nisu imali niti jedan kiks i pobjedili su sve momčadi koje su iza njih na tablici i kod kuće i u gostima. Sada im postaje još odraditi utakmicu kod Splita koji se bori za treće mjesto.

Ostavi komentar