Nikolina Zadravec: Sretna sam i zadovoljna utakmicom

Foto: HRS

Na otvaranju HEP Croatia Cupa, hrvatska ženska rukometna reprezentacija pobijedila je Nizozemsku 24:23 i na najljepši način pokazala da je magija iz Danske s Europskog prvenstva još uvijek tu. Fantastičnu obranu odigrale su naše rukometašice i još jedan put slavile nad svjetskim prvakinjama.

Dio rukometne čarolije su Strahoninčarke Stela Posavec i Nikolina Zadravec. Upravo je potonja jučerašnji susret zaigrala u početnom sastavu, a na svom kontu upisala je dva pogotka i tri pokušaja. Stela je ulazila u nekoliko navrata, ali na kraju nije upisala niti jedan pogodak. Dio ove priče trebala je biti Paula Posavec, ali zbog samoizolacije je morala propustiti reprezentativno okupljanje.

Sretna sam i zadovoljna utakmicom. Čestitam ekipi na pobjedi. Borile smo se 60 minuta, igrale agresivnu obranu i na kraju zasluženo pobijedile”, kazala je Zadravec nakon susreta.

Jučer je na HEP Croatia Cupu igraju Brazl pobijedio Nizozemsku s 25:19, dok će danas Hrvatska odmjeriti snage upravo s Brazilom u utakmici za prvo mjesto.

Ostavi komentar