Medalje za najmlađe igrače i igračice stolnog tenisa na 2. Regionalnom turniru

Najbolji klinci
Najbolji klinci

U Varaždinu je odigran drugi turnir stolnoteniskih nada naše Regije na kojemu se u kategorijama klinaca i klinceza te najmlađih kadeta i najmlađih kadetkinja na natjecalo 28 igrača i igračica.

Najbrojniji su kao i na prvom turniru bili mladi iz MGK-Drave iz Žabnika, a od naših članovi Kos-Kotoribe, koji su isto kao i Žabničani osvojili po pet medalja organizatora, STK STARR-a.

Od naših zlatom su se okitili Kotoripčan Mihael Hederić, najbolji u kategoriji klinaca i Franka Mesarić, pobjednica među najmlađim kadetkinjama. U tim smo kategorijama osvojili i srebrne medalje i to Kevin Hajdari iz Zasadbrega, poražen u finalu od Hederića i Nela Kovačić, koja je u borbi za zlato izgubila od Mesarić.

Srebrni su u kategorijama najmlađih kadeta bili i Dorian Pišpek te u kategoriji klinceza Regina Dornik iz Kos-Kotoribe, a broncu je među klincima osvojio njegov mlađi klupski kolega Franko Gregurec.

Od naših su se natjecali još Kyara Dunjko, Sebastijan Bakač, Karlo Mesarić i Ivan Levačić iz Zasadbrega te Marko Knez i Hana Sović iz Kos-Kotoribe.

Autor: Franjo Flac

Najbolje klinceze
Najbolje najmlađe kadetkinje
Najbolji najmlađi kadeti

Ostavi komentar