Evo kako su odigrale teniske veteranke u Prelogu

Teniski klub Prelog prvensto Hrvatska veteranke1

Protekle subote, 1. rujna, Teniski klub Prelog bio je domaćin završnice Ekipnog prvenstva Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za veteranke.

Na završnici je sudjelovalo šest ekipa – TK Varteks 1 i 2, TK Pribislavec, TK Franjo Punčec, TK Mladost Varaždinske Toplice te ekipa domaćina TK Prelog.
Susreti su odigrani po istom sistemu kao i cijela liga, tri pojedinačna meča i jedan susret parova.

Ekipa TK Prelog je u završnici bila bolja od ekipe TK Mladost Varaždinske Toplice te osvojila 3. mjesto, a u mečevima za 1. mjesto bile su bolje članice ekipe TK Varteks 1 koje su pobijedile ekipu TK Pribislavec. U mečevima za 5. mjesto bila je bolja ekipa TK Franjo Punčec koja je igrala protiv ekipe TK Varteks 2.

Okupljenima se prije početka susreta obratio predsjednik TK Prelog Zlatko Filipić koji je istaknuo zadovoljstvo dobivanjem domaćinstva završnice prvenstva te poželio uspjeh svim natjecateljicama, a po završetku susreta pehare je osvajačicama prva tri mjesta uručio Bojan Ružić, tajnik Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske i Teniskog saveza Međimurja, ujedno i voditelj ovog natjecanja.

Pritom je naglasio da je izuzetno zadovoljan što je ove godine sudjelovalo čak šest ženskih ekipa te izrazio nadu da će se sljedeće sezone ekipnom prvenstvu TSSH za veteranke priključiti još neki klubovi iz regije.

Ovakav vid natjecanja izuzetno je važan za poticanje ženskog amaterskog sporta te se nadamo da ćemo se i nadalje okupljati u ovako velikom broju.

Dobivanje domaćinstva ove završnice pravi je pokazatelj isplativosti izgradnje dva teniska terena koje je Tenis klub Prelog izgradio u suradnji sa Gradom Prelogom prošle godine.

Ostavi komentar