Popularni glumac Jan Kerekeš ide na izbore: Sad ili nikad. Dosta se politika bavila nama

jan kerekeš
Jan Kerekeš u predstavi Krtice // Foto: Kerekesh Teatar

Popularni varaždinski glumac Jan Kerekeš izgleda da se odlučio kandidirati na nadolazećim lokalnim izborima, piše Klikaj.hr.

Sad ili nikad. Spreman sam na sve i nadam se da ćete mi dati podršku, napisao je Jan na svojoj Facebook stranici uz priloženi video.

“S obzirom na to da je postalo izrazito popularno najaviti svoju kandidaturu za župana, za gradonačelnika, ovim putem najavljujem ju i ja. Svoju kandidaturu i svoj detaljan plan objavit ću ove nedjelje. Svi za kulturu, kultura za sve”, rekao je u svojoj kratkoj video poruci.

Na stranici njegovog Kerekesh Teatra pojasnio je da je previše kandidata za koje nikad nismo čuli. Previše obećanja, a premalo konkretnih rezultata.

“Dosta se politika bavila nama. Vrijeme je da se mi počnemo baviti politikom i zauzmemo se za sve u što vjerujemo”, poručuje Jan, koji nije precizirao za koju će se funkciju kandidirati, varaždinskog gradonačelnika, župana ili neku treću.

Njegovi fanovi nadaju se samo da ovo nije riječ o nekom skeču i poručuju mu da njihov glas ima. Kako bilo, sve će jasnije biti u nedjelju, točno u podne.

Ostavi komentar