U prometnoj nesreći poginuo nogometaš i trener Slobodan Sudec Suki

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16:37 sati u mjestu Poljanec, u Varaždinskoj ulici kod kućnog broja 64, smrtno je stradao poznati nogometaš i trener iz susjedne Varaždinske županije Slobodan Sudec Suki (49).

Nekadašnji igrač bivšeg prvoligaša Varteksa, koji se nakon igračke karijere posvetio trenerskom pozivu, sletio je sa ceste i poginuo, javljaju tragičnu vijest Varaždinske vijesti.

Inače, u svojoj nogometnoj karijeri Sudec je pet sezona proveo u prvoligašima Varteksu, tri u Slaven Belupu te po jednu u Celju i Krki iz Novog Mesta.

Kao trener osvojio pet trofeja i to tri naslova prvaka i dva Kupa, trenirajući pet sezona Podravinu iz Ludbrega, a bio je i trener Plitvice iz Selnika.

Prema policijskom izvješću došlo je do slijetanja osobnog vozila u dvorišnu ogradu, a vozač vozila, muškarac je na mjestu događaja preminuo.

Suki kako su ga svi od milja zvali u nogometnim turnirima bio je prijatelj s brojnim međimurskim nogometašima i prijateljima nogometa, posebice u donjem Međimurju.

Foto: Varaždinske vijesti

Ostavi komentar