Otvoren Hotel Bernarda vrijedan 8 milijuna eura

Uz svečano prerezivanje trakedanas je u srcu Varaždinskih Toplica otvoren Hotel Bernarda, najnoviji dragulj u ponudi turističkoj destinaciji poznatoj po termalnim izvorima.

Hotel vrijedan 8 milijuna eura rezultat je dugogodišnjeg rada i vizije vlasnice Bernarde Cecelje, a otvorenju je uz brojne uzvanike prisustvovao i sam predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, europalamentaraka Sunčana Glavak, te župani Međimurske i Varaždinske županije Matija Posavec i Anđelko Stričak.

– Srećom imamo i proizvodnju kreveta i madraca, koja djeluje već 25 godina, kao primarna djelatnost i koja sa svojih 70 posto izvoza oprema mnoge hotele diljem Europe i Lijepe naše. Bez takve baze i dobiti koja se investirala i uložila u ovaj projekt sigorno ne bi bila izdanje pred kojim se danas nalazimo, rekla je prilikom otvorenja vlasnica Bernarda Cecelja.

Što se tiče zaštite okoliša, vodili smo i tu računa da stvorimo svoj doprinos izgradnjom solarnih panela i alternativnog grijanja u našem hotelu. Uštede se već vide. Kompletna ponuda našeg hotela sastoji se od wellnesa koji pruža bezbroj različitih usluga s pilates studijem, a koliko sam čula to je prvi hotel u Hrvatskoj koji nudi takvu vrstu usluge. Termalnom vodom, restoranom, izradom vlastitih slastica pa i pizzerijom s patentiranim načinom izrade tijesta za pizzu, radimo ga na bazi termalne vode, svrstali smo se u sam vrh ponude koju može pružiti jedan hotel, a ja bih rekla tek smo na početku, dodala je u nastavku.

Vlasnica Bernarda Cecelja u svom je govoru izrazila ponos i zahvalnost svima koji su sudjelovali u ostvarenju ovog sna.

Danas ponosno stojim pred vama, zahvaljujem Vladi RH s gospodinom Plenkovićem na čelu koja je na svojoj drugoj sjednici donijela odluku o koncesiji za termalnu vodu, isto tako kao vladi koja je puno pomogla nama poduzetnicima u kriznim vremenima koja su nas snašla. Zahvaljujem i jedinicama lokalne samouprave na razumijevanju i administrativnoj pomoći. Zahvaljujem i svim izvođačima radovima, svim suradnicima, prijateljima, posebna zahvala mojoj familiji i suprugu Ivanu te naročito svojem sinu Borisu koji je zajedno sa mnom podnio najveći doprinos u ostvarenju ovog našeg sna.

Foto: Zlatko Vrzan i Snježana Zorković

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE