MASAKR NA KAJZERICI Otkriveno je tko je ubojica: vozio je taxi

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Stravičan zločin u Novom Zagrebu zgrozio je cijelu Hrvatsku. Policija je jutros izvijestila kako je o pucnjevima iz vatrenog oružja na Kajzerici u Novom Zagrebu dojave dobila oko 21.30 sati, piše Klikaj.hr

Dolaskom na mjesto događaja u Cimermanovoj ulici pronađeno je šest mrtvih osoba od kojih dva muškarca, tri žene i jedno dijete (10). Jedna je beba čudom ostala neozlijeđena i zbrinuta je na sigurno.

Za muškarcem koji se odmah dovodio u svezu s ovim kaznenim djelom intenzivno se tragalo na području cijelog grada i okolice.

Još tijekom očevida taj je muškarac lociran na području Brezovice te je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo. Policija je to potvrdila oko 4 sata.

Očevidi su u tijeku.

Kako piše Jutarnji list, ubojica se zove Igor Nađ. Taksi vozilo Škoda Octavia, koje je vozio, pronađeno je pokraj naizgled napuštene zgrade s grafitima na području Brezovice.

Policija je na današnjoj konferenciji za novinare potvrdila da je rođen u Vukovaru, prebivalište je imao u Cimermanovoj ulici, i ima 36 godina.

Doznaju i kako je beba, koja je pronađena neozlijeđena na poprištu zločina, dijete ubojice.

Kako, pak, javlja RTL, ubijene su sestre Maja i Josipa T., a 10-godišnjak je najvjerojatnije bio Majin sin. Maja bi za osam dana slavila 35. rođendan. Prema njihovim neslužbenim informacijama, ubojica je najvjerojatnije Majin dečko.

Gradonačelnik Milan Bandić rekao je da incidenti poput ovog koji se dogodio na Kajzerici bacaju sjenu i mrlju na sigurnost Zagreba, ali da je grad unatoč tome siguran. Kaže da je to pojedinačni incident i obiteljski slučaj, donosi Jutarnji list.

Ostavi komentar