Kafić na Markovom trgu nastavlja s radom i dalje

zgrada sabora
zgrada Sabora

Sutra se zatvaraju svi kafići ali ne i na Markovom trgu Iako se sutra zatvaraju kafići u cijeloj državi, onaj u Saboru nastavlja s radom, prenosi večernji list.

Doduše, zatvorit će se sjedeći dio kafića, no šank nastavlja s radom pa će zastupnici moći naručiti kavu i ostale napitike te ih si ponjeti u svoje urede.

– Centralni saborski kafić s dijelom za sjedenje je zatvoren i radit će šank na kojem će se izdavati kava i hladni napici bez mogućnosti zadržavanja i konzumacije istih kraj šanka, rekli su iz saborske službe za medije za 24 sata. Isto je i s restoranom. Moći će se uzeti jelo za van, ali nema sjedenja u kantini.

Restoran neće raditi već samo kuhinja koja će pripremati i isporučivati hranu u takozvanim lunch paketima. Napominjemo da je Ured za opće poslove Hrvatskoga sabora i Vlade Republike Hrvatske, koji skrbi o radu restorana i kafića, i u ranijem razdoblju poduzimao strože epidemiološke mjere u cilju zaštite zdravlja i sigurnosti korisnika restorana i kafića, dodaju u Saboru.

Ostavi komentar