Evo gdje možete gledati prijenos zadnje utakmice nogometne reprezentacije Hrvatske u ovoj 2019. godini protiv Gruzije

Ivan Perišić, predvodi kao kapetan Hrvatsku protiv Gruzije Foto: HNS

Hrvatska nogometna reprezentacija u subotu je svladala Slovačku 3:1 u Rijeci, osvojila prvo mjesto u svojoj skupini i osigurala plasman na Europsko prvenstvo 2020. Za oproštaj od ove kalendarske 2019. godine, Hrvatska u utorak od 18 sati igra prijateljsku utakmicu s Gruzijom u Puli. Nije to nevažna utakmica, s obzirom da u slučaju pobjede možemo napredovati za nekoliko mjesta na FIFA listi najboljih reprezentacija svijeta.

Izbornik Zlatko Dalić na ovoj utakmicu dati će priliku igračima koji su manje igrali u ovim kvalifikacijama, tako da osim Modrića koji je već otputovao za Madrid, te Vide i Lovrena koji je oslobodio cijele ove akcije zbog žutih kartona, neće igrati još neki igrači. Poštedu će sigurno dobiti umorni i načeti Petković, vjerojatno i Brozović, Jedvaj, još neki standardni igrači, dok je Brekalo igrao za U-21. Reprezentaciju će kao kapetan predvoditi Perišić.

Mogući sastav: Kalinić – Bartolec, Perić, Šunjić, Melnjak – Badelj, Kovačić, Pašalić – Oršić, Rebić, Perišić.

Susret s Gruzijom igra se s početkom od 18 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli, a tv-prijenos nije na Novoj TV, već na kanalu DOMA TV.

Ostavi komentar