EP u rukometu žene: Povijesnu priliku za polufinale Hrvatske protiv Njemačke možete pratiti na Slo 2

Foto: HRS

Jedan od većih propusta HRT-a ove godine bio je što su propustili osigurati prava na prijenos EP u rukometu za žene koje se igra u Danskoj.

Kao što je poznato Hrvatska je hit ovog prvenstva i večeras protiv Njemačke nakon izvrsnih ranijih utakmica, ima veliku priliku izboriti povijesno polufinale na velikom natjecanju, prvo na nekom europskom prvenstvu.

Ljubitelji rukometa i sporta negoduju iz dana u dan što nema prijenosa na HTV-u, tako da ga neće biti ni danas od 18:15 na programu naše državne televizije, kad se igra odlučujuća utakmica za plasman u polufinale između Hrvatske i Njemačke.

Međutim, svi koji primaju program KDS-a na čakovečkom području, kao i oni koji imaju antene ili neke druge pakete, a ne samo Planet Sport koji ima prava prijenosa za ovo EP, mogu gledati od 18:15 ovu važnu utakmicu na programu državne televizije susjedne Slovenije i to na TV SLO2.

Što treba našima za ulazak u polufinale? Treba im pobjeda ili neodlučeni rezultat. Naime, njemačke rukometašice izgubile su jučer utakmicu protiv Nizozemske, tako da im za prolazak u polufinale igra samo pobjeda protiv Hrvatske. Sretno Hrvatska!

Foto: HRS

Ostavi komentar