VIDEO: Postoji snimka poziva Nikole Tureka centru 112 te Nušinog dolaska u donjem rublju

Nikola Turek
Nikola Turek, Foto: Facebook

Na Županijskom sudu u Varaždinu jučer, 26. veljače, počelo je suđenje Nuši Bunić za ubojstvo Nikole Tureka.

Suđenje neće biti javno, odlučila je sutkinja.

Nikola Turek smrtno je ranjen 15. lipnja prošle godine u noći između 3 i 3.20 sati, na livadi u predjelu Beli kipi. Iako je obilno krvario, uspio je nazvati varaždinski centar 112, rekao im je svoje ime, što se dogodilo i da se vozi prema Hitnoj.

Jutarnji list objavio je snimku Nikolinog poziva hitnim službama, ali i snimku nadzornih kamera Nušinog dolaska u donjem rublju do portirnice Aquatehnike.

U Nikolinom glasu tamo se čuje glasan hropac pa mukla tišina koja je uslijedila i operatera koji nastoji uspostaviti kontakt prolaze trnci. Dvadesetak minuta kasnije 112 zove i građanin koji ga je pronašao u lokvi krvi. Dok čeka prespajanje i sluša glazbu i poruku, taj građanin glasno psuje.

A dok Nikola Turek obilno krvari, Nuša Bunić, djevojka s kojom je bio u vezi, samo u donjem rublju trči u portirnicu nedaleko od mjesta događaja. Otac joj je donio čistu odjeću, otuširala se, a ocu je rekla da se branila od Nikole koji ju je napastovao. Snimile su je nadzorne kamere. Ta snimka, kao i audiosnimke razgovora centra 112 i policije sada su u spisu o ubojstvu za koje se sudi 21-godišnjoj bivšoj Nikolinoj djevojci koja se jučer nakon dugo vremena našla licem u lice s Nikolinim roditeljima i sestrom.

Ostavi komentar