Tri kafića radila u vrijeme zabrane, u njima zatečeno više osoba

konobar bar kafić alkohol
Ilustracija, Foto: Pixabay

Proteklog vikenda policijski službenici na području Policijske uprave varaždinske su zabilježili ukupno 3 kršenja Odluke Stožera civilne zaštite o zabrani rada ugostiteljskih objekata. Prekršaji su zabilježeni u dva ugostiteljska objekta na području Novog Marofa i u jednom ugostiteljskom objektu u Varaždinu.

– Kako je utvrđeno u tim ugostiteljskim objektima je u vrijeme zabrane rada zatečeno više osoba. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje nad vlasnicima ugostiteljskih objekata, te protiv istih će biti podnijeta odgovarajuća pismena nadležnim Inspekcijskim službama.

Svim građanima skrećemo pozornost na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja ali i zdravlja cjelokupne zajednice

Policijski službenici će i dalje provoditi nadzor o pridržavanju Odluke stožera civilne zaštite, te pozivamo građane da sve sumnje o kršenju mjera mogu prijaviti pozivom na 192 ili putem aplikacije za e-dojave, priopćili su iz Policijske uprave varaždinske.

Ostavi komentar