Tragična nesreća u Sesvetama: Kamionom Čistoće pregazio kolegu

kamion kotač guma
Ilustracija

Jedna je osoba stradala u prometnoj nesreći koja se dogodila u Sesvetama. Do nesreće je došlo u Bihaćkoj ulici u 10.33 sati, javlja policija.

Kako se neslužbeno doznaje, poginuo je djelatnik Čistoće. Njegov kolega je vozio kamion Čistoće unatrag, a nesretni muškarac je stajao iza kamiona, piše 24sata.

– Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća izražavaju duboko žaljenje i sućut obitelji tragično stradalog radnika u Sesvetama. Do nesreće je došlo prilikom jutrošnjeg odvoza otpada, a istražne radnje vezano za ovaj događaj još su u tijeku. Iako su sve nadležne službe odreagirale u najkraćem mogućem vremenskom roku, nažalost našem kolegi nije bilo pomoći. Zagrebački holding d.o.o i podružnica Čistoća poštuju sve zakonske propise vezano za zaštitu na radu, ali je, na žalost, došlo do nesretnog događaja koji se nije mogao predvidjeti – navodi se u priopćenju Zagrebačkog Holdinga te se dodaje:

– Zaposlenici Zagrebačkog holdinga d.o.o i podružnice Čistoća potreseni su ovim događajem te suosjećaju s obitelji stradalog. Radnicima koji su svjedočili nesreći bit će osigurana psihološka pomoć, a s obitelji preminulog smo u kontaktu te ćemo osigurati svu pomoć s naše strane – priopćili su.

Ostavi komentar