Pedofil uhićen zbog seksualnog zlostavljanja dviju djevojčica mlađih od 10 godina!

Lisice
Ilustracija

Muškarac (31) iz sjeverozapadne Hrvatske osumnjičen za seksualno iživljavanje nad dvije djevojčice mlađe od 10 godina završio je u istražnom zatvoru na mjesec dana.

Sudac istrage poslao ga je u zatvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke. Sumnjiče ga da je ovaj mjesec maloljetnu djevojčicu iz svog šireg obiteljskoga kruga, dirao po spolnom organu, piše 24sata.hr. Ona je to prijavila svojoj obitelji, koja je sve prijavila policiji.

Tijekom istraživanja, neslužbeno se doznaje, policija je saznala da je perfidni pedofil, imao još jednu žrtvu. Tjedan dana prije no što je zgrabio djevojčicu, došao je u posjet prijatelju u kuću. Dok je otac malene bio zauzet nekim poslovima, u sobu je odveo njegovu maloljetnu kćer. Polegao ju je na krevet i dirao po spolovilu. Kako joj je zaprijetio da će joj nauditi, ona se zbog straha nije usudila nikome to prijaviti.

Utvrdi li se da je kriv, osumnjičenom 31-godišnjaku (koji je također otac) prijeti kazna od jedne do deset godina zatvora zbog spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina.

Međimurske novine doznaju da se ovo nije dogodilo u Međimurju.

Ostavi komentar