Županija priredila prijem u čast metorima koji sa svojim učenicima osvajali prva mjesta

učitelji mentori
U Međimurskoj županiji čak 192 mentora osvoijili su sa svojim učenicima prva mjesta na natjecanjima i smotrama

Povodom dana učitelja Međimurska županija pripremila je prijem za 192 mentora iz osnovnih i srednjih škola koji su u prošloj školskoj godini sa svojim učenicama i učenicima osvojili nagrade na županijskim, regionalnim, nacionalnim ili međunarodnim natjecanjima ili smotrama. Tih 192 mentora brinulo je za preko 270 učenika. iz osnovnih škola ej bilo 113 mentora, a ostali iz srednjih škola. Mentora je 140, a sve ga 60 mentora., Želimo i dalje stvarati bolje uvjete u samom obrazovanje u i to ne samo u infrastrukturi nego i programe. Međimurski obrazovni sustav je iznjedrio mnoge nacionalne prvake, ali i svjetske. Naša Gimnazija iznjedrila je 33 mentora koji su sa svojim učenicima osvajali natjecanja To je više od polovice zaposlenih.

Nagrade koji su primili su bile simbolične, ali je poanta bila u odavanju počasti i zahvali za njihov rad i energiju koju ulažu u pripremanje učenika i u svoje slobodno vrijeme, naglasio je župan Posavec.

Božidar Vadlja, mentor iz OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica kazao je da osobno puno osobnog vremena ulaže u mentorski rad, ali da mu to nije tako veliko zadovoljstvo, ne bih se time bavio. Ne mjerim vrijeme i ne tražim nikakve posebne naknade za vrijeme koje sam u to utrošio, kazao je Božidar Vadlja.

 

 

Ostavi komentar