Trgovački centar Lumini pripremio je iznenađenje za Valentinovo

Valentinovo je iza vrata i vrijeme je za razmišljanje o daru za voljenu osobu. A centar Lumini pravo je #mjestozaljubav

Valentinovo je dan pun romantike, dan kada se poklanjaju bombonijere, čestitke i šapuću ljubavne izjave… Čak i ako ste jedna od osoba koja smatra da je to sve samo marketinški trik, morate priznati da nam svima sad treba lijepa riječ, zagrljaj i ugodna večer provedena s voljenom osobom. Samo vas dvoje, daleko od svega, makar to bilo i u vašem dnevnom boravku.

Uljepšajte ovaj dan onima koje volite sentimentalnom gestom. Male stvari čine razliku, od ljubavne poruke do vremena koje ćete provesti zajedno. Kako je rekao Charles M. Schulz: „Sve što nam je potrebno je ljubav. No, malo čokolade tu i tamo ne škodi.“

Zato smo i mi iz centra Lumini odlučili uljepšati ovaj mjesec ljubavi. Od 1. do 14. veljače možete sudjelovati u Facebook nagradnom natječaju ‘Valentinovo u centru Lumini donosi shopping’!

Od 1. do 14. veljače potražite mjesto za ljubav, pofotkajte se s voljenom osobom i objavite tu fotku u komentar ispod objave natječaja uz #mjestozaljubav i možda baš vi osvojite jedan od 10 poklon bonova od 300 kuna!

Pravila nagradnog natječaja pročitajte OVDJE.

Nemojte propustiti ovu super priliku, dođite s voljenom osobom u Trgovački centar Lumini i veselite se s nama u mjesecu u kojem je važna samo ljubav.

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Foto: Unsplash

Ostavi komentar