Sve je spremno za deset dana Špancirfesta 2017.!

Špancirfest 2017
Foto: Špancirfest

Danas u Varaždinu počinje 19. po redu Špancirfest!

Neke se radionice već održavaju od ranog jutra, a u Varaždinu odvijaju se posljednje pripreme za Špancirfest i goste koji se očekuju u večernjim satima.

Izdvojili smo neke događaje koje danas svakako trebate posjetiti.

Bijeli leptiri skupine LES PHALENES dat će ulicama Špancirfesta notu mističnosti, a mogu se pogledati od 18 do 18:45 i od 20 do 20:45 sati na Franjevačkom trgu.

Koncert grupe Nola počinje u 20 sati na Korzu, a u isto vrijeme je JAMIT u Kraljevskoj zoni.

Ulaznice se naplaćuju samo za Vilu Bedeković, a danas tamo nastupaju klape Maslina i Contra, a gost im je Hari Rončević. Koncert počinje u 21 sat.

U svakom se kutku nešto događa, a događanja traju do 4 sata ujutro. Danas još želimo izdvojiti Dino Dvornik Official Tribute Band koji svira u Kraljevskoj zoni od 22 sata.

Kompletan program Špancirfesta nađite OVDJE.

U deset dana trajanja, od petka 18. do nedjelje 27. kolovoza, najveći, najveseliji i najraznovrsniji hrvatski festival donosi 4 glazbene pozornice, 400 programa, ulične performere, Luminarium, food&fun u Kraljevskoj zoni, Vindiland, vrhunska vina u Vinskom gradu, 100-injak izlagača s bogatom ponudom, Heroje ulica, sadržaje za klince u Parku kreative, kreativne i glazbene radionice i još mnogo toga

Zamišljen kao desetodnevna proslava kraja ljeta, Špancirfest je u ovogodišnjem izdanju poseban naglasak stavio na ujednačenost i raznovrsnost programa, kako bi tisućama posjetitelja, koji će svakoga dana napuniti varaždinske ulice, pružio užitak za sva osjetila.

Ovogodišnji Špancirfest u deset dana trajanja donosi više od 400 različitih sadržaja: koncerte na 4 pozornice, Architects of Air – Luminarium (od 19. kolovoza), 20-tak uličnih performera i teatara, hedonizam i zabavu u Kraljevskoj zoni, vrhunska vina u Vinskom gradu, najbolje od dizajna u Kreativnici, predstave, bogatu izlagačku ponudu, Vindiland i Park kreative za djecu, Varaždin iz zraka, varaždinsku obrtničku ulicu, art-ulicu te još mnogo, mnogo toga.

Od bogate festivalske ponude u prva tri dana festivala izdvajamo koncerte: Klape Maslina i Contra uz gosta Harija Rončevića, Radu Šerbedžiju i Zapadni kolodvor te Božu Vreću na Croatia osiguranje pozornici kod vile Bedeković. Ulaznice za Croatia osiguranje pozornicu mogu se kupiti na web stranici Špancirfesta, u sustavu Eventim ili na prodajnom mjestu ispred ulaza u vilu Bedeković, prije samog koncerta.

Marko Louis, Nipplepeople i Gretta nastupit će prvog vikenda na Stančiću, a Nola, Drvored i Soul Sisters na Korzu. Kraljevska zona također ima opsežan program, a prva tri festivalska dana tamo sviraju JamIT, Dino Dvornik Official Tribute band, The Evokers, Mostar sevdah reunion, Fajrunt te Queen real tribute.

Ostavi komentar