Speed dating Arena Zagreb: Srcolovka Ines Sever u još jednoj valentinovskoj akciji!

Ines Sever i Nedeljko Babić
Ines Sever i Nedeljko Babić

Međimurska srcolovka Ines Sever i ove godine pripremila je akciju druženja, smijeha, zabave i upoznavanja u sklopu udruge Amor čija je predsjednica. Udruga uspješno djeluje ne samo na prostoru Međimurja, već Varaždina i Zagreba. Spojena srca i sretne veze krajnji su cilj udruge, kao i neformalna druženja koja su organizirana na tjednim razinama.

Ines je i ovog Valentinova odlučila organizirati ‘Speed dating’ koji će se održati u shopping centru Arene Zagreb, 18. veljače. Zanimljiva interakcija upoznavanja odvijat će se na drugom katu Arene Zagreb u restoran Old Wild West s početkom u 17 sati.

Simboličan upad od 30 kuna moguć je samo uz rezervaciju na 0953720599 jer je broj mjesta ograničen. U organizaciji uz Ines Sever je i poznati srcolovac Nedeljko Babić ispred udruge Dalmatinski samci koja djeluje već dugi niz godina.

-Prošlogodišnji ‘Speed dating’ u kojem je sudjelovalo 97 ljudi, prošao je više nego uspješno, te je to bilo jedno pozitivno iskustvo koje nas je sve dodatno zbližilo. Pozivamo sve slobodnjake da dođu bez obaveze i upoznaju nove ljude iz cijele Hrvatske, poručuje Ines.

‘Speed dating’ se organizira u tri dobne skupine, od 25 do 39 godina, 35 do 49, te od 45 na dalje. Prijaviti se možete u skupinu svojih godina, a pravila su jednostavna. Svaka osoba na sebi ima broj, te se svakih 5 minuta muškarac seli od žene do žene. Zapisuju se brojevi osoba koje vam ‘padnu za oko’ te ako se brojevi poklapaju, Ines je ta koja će vas spojiti.

 

 

Ostavi komentar