Poziv na biciklijadu „Lipikijada 2019“

Lipikijada 2019“ sadržajno je bogata manifestacija u organizaciji grada Lipik i Kršćanskog poslovnog kluba, koja će se održati 7. rujna s početkom u 9 sati, a za cilj ima promoviranje i osnaživanje grada Lipika.

Grad Lipik profilirao se kao turistička destinacija za biciklizam i medicinsku rehabilitaciju. Program je osmišljen kako bi zaokružio cjelinu njegovih godišnjih događanja. U prekrasnom ozračju lipičkog kraja sudionici biciklijade pripremit će se za nove školske, akademske i radne zadatke na najbolji mogući način.

Biciklijada je zamišljena u formi križnog puta u kojem bi za postaje poslužile crkvice ili kapelice lipičkog kraja. Dužina je rute otprilike 47 km. Za sudionike biciklijade domaćin će pripremiti besplatan topli obrok.

Za one koji ne mogu sudjelovati u biciklijadi, organizator je osigurao cjelodnevni program: posjet ergeli lipicanaca, upoznavanje grada kroz tematske ture, uživanje u šetnji jednim od najljepših gradskih perivoja u sjevernoj Hrvatskoj, spomenikom vrtne arhitekture.

Svi su navedeni sadržaji za sudionike „Lipikijade” besplatni.

Detaljan program i prijavu za sudjelovanje na Lipikijadi svi zainteresirani mogu pronaći na
web stranici
https://pilgrimagelipik.com/tour/lipikijada-duhovna-biciklijada/.

Antunovo vrelo - Lipik
Antunovo vrelo – Lipik

Ostavi komentar