Lions Open Badminton turnir 2019: Prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge „Nova budućnost“

badminton lions

New Century Lions Club „ Varaždin Millennium”, osnovan u Varaždinu 2004. godine, u sklopu svojih brojnih aktivnosti humanitarnog karaktera u suorganizaciji sa Badminton klubom Marlex iz Varaždina organizira 30. ožujka 2019. (subota) po treći puta humanitarni badminton turnir pod nazivom „LIONS OPEN BADMINTON TURNIR 2019“. Humanitarni turnir održava se u Varaždinu u Sportskom centru TTS, Ul. Ognjena Price 34 s početkom u 9:00h kada počinju prijave. Kotizacija za igru iznosi 100 kn.

Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje financijskih sredstava za djecu bez roditeljske skrbi iz Udruge „Nova budućnost“ koja djeluje na području grada Varaždina. Udruga za zbrinjavanje djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi izvan vlastite obitelji „Nova budućnost“ registrirana je u travnju 2006.godine u Zagrebu te ukupno ima 6 samostalnih smještajnih objekata koji su namijenjeni manjim odgojnim grupama (do oko 10 korisnika), a jedan od tih objekata Udruga ima i u Varaždinu. U Varaždinu trenutno udruga brine o 9 korisnika. Prikupljena sredstva koristit će se za opremanje objekta, nabavu namještaja, renoviranje kupaonice, zamjena pločica u objektu i sl., a sa svrhom poboljšanja kvalitete života korisnika.

Ukoliko se možete uključiti na bilo koji način od srca zahvaljujemo, donacije je moguće uplatiti na račun IBAN: HR0623400091510994147 otvorenom kod Privredne banke Zagreb s naznakom „LIONS OPEN BADMINTON TURNIR“, broj humanitarne akcije: VŽ-HA/SPSOS-19-5.

Uplate možete izvršiti zaključno s 15.04.2019. kada zatvaramo akciju.

Pozivamo sve da nam se 30.ožujka 2019. godine osobno pridruže te podijele s nama radost druženja i darivanja!

Ostavi komentar