Ivica Kostelić na Grenlandu prikuplja donacije za Udrugu za Down sindrom Međimurske županije

Ivica Kostelić Grenland
Ivica Kostelić na Grenlandu

Najbolji hrvatski skijaš svih vremena, Ivica Kostelić, svojoj velikoj avanturi na Grenlandu pridodao je i humanitarni karakter.

Četverostruki osvajač srebra na Olimpijskim igrama kreće u pohod na najveći otok na svijetu u društvu Mihe Podgornika, a pritom je odlučio prikupiti minimalno 10 000 kuna donacija za štićenike Udruge za Down sindrom Međimurske županije.

„Prelazak Grenlanda je moj osobni izazov za koji sam se dugo pripremao, ali u ovu avanturu želim uključiti i sve vas na način da zajedničkim snagama pomognemo klincima s Downovim sindromom.“, poručio je Ivica u jednominutnom videu s Grenlanda koji je podijelio na svojoj Facebook stranici.

„Mislim da mi to zajedno možemo, ima nas dosta te se nadam da je to jedan dobar izazov za sve nas“, zaključio je.

Ivičin humanitarni izazov sjajno je odjeknuo. Donacije se prikupljaju preko stranice Čini pravu stvar, a u prvih je u prvih nekoliko sati prikupljeno više od 3 000 kuna.

Za ovu akciju Ivice Kostelića može se donirati OVDJE.

Inače Ivica Kostelić je video s pozivom na akciju objavio u četvrtak, a jutros, 14. travnja, već je prikupljeno više od 10 000 kuna. Ali to nema veze, donirajte i dalje jer naša dječica s Downovim sindromom trebaju pomoć

Putem Vipnetove platforme Čini pravu stvar dosad se pomoglo 33 udruge s ukupnim iznosom većim od 80 000 kuna prikupljenih donacija, a ta se brojka svakodnevno povećava. Dobrotvorne izazove pokreću brojni građani s ciljem prikupljanja donacija za udruge koje podržavaju i osvještavanja zajednice o različitim društvenim problemima.

Ostavi komentar