Halid Bešlić poziva na pravi dernek 16. travnja u Arenu Varaždin

Halid Bešlić

Varaždinska Arena 16. travnja ugostit će uskoro još jedan glazbeni spektakl – bolje rečeno dernek!

Svoj će koncert tamo održati Halid Bešlić, glazbenik koji već gotovo četrdeset godina svoju publiku baca u delirij kakav može izazvati jedino pravi bosanski melos iz srca i glasa jednog od najvećih umjetnika s ovih prostora.

Glazbenik koji drži rekord prodanih ulaznica upravo u Areni Varaždin!
Nakon brojnih i rasprodanih koncerata koje je Halid održao tijekom prosinca prošle godine, siječanj je odlučio provesti malo se odmarajući, kako bi napunio baterije za sve što ga čeka u ovoj 2017. godini.

Halid Bešlić nije otišao na odmor, ostavivši svoju publiku u iščekivanju, već im je ostavio novu pjesmu i video spot ”Ja bez tebe ne mogu da živim”.

Halidovu publiku ne određuju godine niti status, samo veliko srce i želja za pravim bosanskim merakom. Upravo zato Halid i dalje obara rekorde popunjenosti najvećih dvorana kako u Hrvatskoj tako i u regiji. Ne postoji dvorana koju nije dupkom napunio, a onda s nekoliko desetaka tisuća svojih obožavatelja i u glas zapjevao.

Od ‘Miljacke’ do ‘Prvog poljupca’, ‘U meni jesen je’ ili novije ‘Ja bez tebe ne mogu da živim’, Halidove pjesme vrhunac su svih proslava i tulum. Od riječi do riječi pjevaju ih, vole i znaju baš svi, a vrhunac tih tuluma upravo su njegovi koncerti, krcati pjesmama koje diraju ravno u srce i dušu i nikada ne zastarijevaju.

Povodom dolaska u Varaždin, Halid je pozvao sve svoje obožavatelje, kako kaže ‘raju’ na još jedan dernek i dodao: ”Želim da se ljudi na mom koncertu opuste, zaborave na brige i probleme. Muzika je tu da na liječi, da zajedno proživimo i lijepo i ružno. Uz glazbu je sve lakše!”.

Karte za varaždinski koncert nalaze se u prodaji na:
Varaždin: Caffe bar Rock Art, Caffe bar My Way, Bistro Time Out
Novi Marof: Caffe bar Inn
Čakovec: Caffe bar Arcus, Caffe bar Park’s
Palovec: Domino bar
Mursko Središće: Pizzeria Vuri
Prelog: City bar
Ludbreg: Modna kuća Pepeljuga
Koprivnica: Caffe bar Stefano

Preko sustava Eventim: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/halid-beslic-varazdin-gradska-sportska-dvorana-arena-454135/event.html

Preko sustava Ticketshop: http://ticketshop.hr/hr/e/halid-beslic/1124/

Ostavi komentar