Četvero mrtvih kod Šibenika: Policija traga za nepoznatim napadačem

policija
Foto: ilustracija

Jedna muška osoba je ubijena oko 13:00 u Vodicima, a policija još traga za nepoznatim napadačem, piše Večernji list.

Policija je također objavila da su pronašli tijela 3 osobe u zgradi kod Južne magistrale za koje se vjeruje da su umrli nasilnom smrću.

Policijska uprava šibensko-kninska je objavila detalje u kojima navodi da je nešto prije 13:00 pronađen, u vozilu pored ceste, mrtav muškarac. U 13:23 policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku 3 mrtve osobe. Radi se o 2 muškarca i ženi, pronađeni u objektu na Južnoj magistrali. Prema prvim informacijama, umrli su nasilnom smrću.

Iako se prvotno spominjalo kako je ubojica skončao bacivši se sa Šibenskog mosta, informacija nije potvrđena. U 16:35 Policijska uprava šibensko-kninska je objavila nadopunu priopćenje u kojem navodi vozilo i registracijske oznake navodnog počinitelja te poziva sve ukoliko vide navedeno vozilo, da ih odmah pozovu, piše Večernji list.

– U  vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi  osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka  ŠI-959-HF.

Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žirno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona:

192 022/ 347-139 ili  022/ 347-446

Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju. Ovime putem demantiramo informaciju da je počinitelj pronađen mrtav, priopćili su iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Ostavi komentar