Vinski gulaš najbolji je kad se jede u bregima

Vinski gulaš uvijek je dobro rješenje za počastiti drage prijatelje koji su priskočili u pomoć kod neke radne akcije ili samo za druženje.

U svakom slučaju, uz kotlić u kojem se krčka fini gulaš od probranog mesa i domaćeg krumpira, začinjen vinom iz međimurskih bregi, uživanje u okusima je zagarantirano i takvom će gulašu biti teško odoljeti.

Malo je kuhara čiji se vinski gulaš odlikuje svim traženim karakteristikama: fini okus, potrebna gustoća i savršen omjer začina, a jednog smo pronašli u Zaveščaku.

Siniša Karlovčec (35) iz Zaveščaka otkrio nam je tajnu pripreme savršenog vinskog gulaša. U Zaveščaku, gdje živi sa suprugom Jelenom i sinovima Franom (12) i Lovrom (16), svi znaju da je on vrsni kuhar i specijalist za jela u kotliću.

Priču o ovom vrsnom kuharu donosimo u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE, koji je od petka, 13. listopada, u prodaji diljem Međimurja. 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE