Međimurci Jerko Treska i Božidar Hasan pokazat će svoje vještine u Večeri za 5

Nova epizoda popularnog kulinarskog showa “Večere za 5” donosi uzbuđenje i ukusne avanture u Varaždin i okolicu. Pet sudionika, poljoprivrednica Jelena Milec, zaštitar Božidar Hasan, tehnička crtačica Božena Breški, programer Jerko Treska i konobarica Stela Pavičić, spremni su pokazati svoje kulinarske vještine.

Između 5 natjecatelja, pronašlo se i dvoje Međimuraca – Božidar Hasan (57) i Jerko Treska (44).

– Zaštitar i poduzetnik Božidar dolazi iz Lopatinca. Obožava kuhati i dobro se zabavljati te se zbog toga i prijavio u ‘Večeru za 5’. Obožava razne svjetske kuhinje, a posebno ih ima prilike isprobavati u Švicarskoj, gdje inače živi i radi. Veliki je obožavatelj ‘Večere za 5’ te je zbog emisije stigao u Hrvatsku na nekoliko dana. Slobodno vrijeme provodi u ribolovu, igranju biljara i bavljenju sportom, prenosi RTL.hr.

Foto: RTL.hr

– Programer Jerko Treska dolazi iz Nedelišća, a u ‘Večeru za 5’ prijavio se jer obožava kuhati. Svjestan je da u kuhinji nije najspretniji, no vedrim duhom mogao bi osvojiti simpatije gostiju. Najčešće spravlja hrenovke, a obožava ukusnu hranu, kojeg god podneblja bila.

Foto: RTL.hr

Jelena Milec (57)

– Poljoprivrednica Jelena Milec dolazi iz Cestice, bavi se poljoprivredom te proizvodi niz vlastitih namirnica. U ‘Večeru za 5’ prijavila se kako bi promovirala tradicionalnu kuhinju po kojoj su kuhale njezina majka i baba te želi pokazati ambijent i način pripremanja hrane kakav je nekad bio. Jelena se bavi i folklorom te je članica lokalnog KUD-a. Obožava zagorsku kuhinju i tradiciju svoga kraja te upravo takve vrijednosti kroz ‘Večeru za 5’ želi i prikazati, prenosi RTL.hr.

Foto: RTL.hr

Božena Breški (62)

– Tehnička crtačica Božena dolazi iz Varaždina, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se kako bi upoznala nove ljude. Usto, voli kuhati i peći kolače te je komunikativna i druželjubiva. Ne čudi, stoga, što se odlučila prijaviti u show. Ima niz hobija te obožava zagorske delicije pa je za pretpostaviti da će upravo njih ponuditi ekipi.

Foto: RTL.hr

Stela Pavičić (28)

– Konobarica Stela dolazi iz Varaždina, a u ‘Večeru za 5’ prijavila se kako bi stekla novo iskustvo i dobro se zabavila. Komunikativna je i znatiželjna, obožava kulinarstvo, bavi se crtanjem i posjećivanjem muzeja te je velika obožavateljica tradicionalnih jela i kontinentalne kuhinje. Stela je, inače, sudjelovala u 14. sezoni emisije ‘Ljubav je na selu’ gdje je započela ljubavnu priču s Tomislavom Skejićem, s kojim planira vjenčanje.

Foto: RTL.hr

“Večeru za 5” pogledajte u ponedjeljak 17:45 sati na RTL-u.

 

Izvor: RTL.hr

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE