Martina Krnjak iz Belice pripremila faširance s popečcima od krumpira

Odaberu li se kvalitetni sastojci, uz pažljivu pripremu faširanci mogu biti za ručak glavna zvijezda stola.

O vrsti mesa i omjerima za faširance, kao što je uobičajeno dok je mljeveno meso u pitanju, uvijek se vode velike rasprave, a naša kuharica preporučila je da to bude čista junetina. Još kad je uz njih krumpir, u bilo kakvom obliku, zajedno stvaraju harmoniju okusa koju je teško nadmašiti.

Kako priprema faširance po svom receptu, predstavila nam je Martina Krnjak iz Belice.  Budući da je krumpir zaštitni znak ovog međimurskog sela, odlučila se za prilog od krumpira koji izuzetno prija ovim mesnim poslasticama.

Recept za pripremu faširanca pročitajte u TJEDNIKU MEĐIMURSKE NOVINE koje od petka, 18. prosinca, možete kupiti na prodajnim mjestima diljem Međimurja. 

Ostavi komentar