Koštana srž mame Ane iz Jurovca se primila! Nikola Pokrivač uvjeren u ozdravljenje!

Kako donose 24 sata dobre vijesti dolaze od Nikole Pokrivača, u njegovoj najtežoj utakmici u životu, borbi za ozdravljenje od Hodgkinove bolesti. Hodgkinov limfom je rak limfnog sustava, koji je dio imunološkog sustava.

Nikoli se početkom ove godine ponovno vratila bolesti i bila je potrebna transplantacija matičnih stanica od podudarnog darivatelja. Organizirana je i velika akcija darivanja matičnih stanica u Varaždinu i Svetom Martinu na Muri, koju je organizirala Zaklada Ana Rukavina, kako bi se možda pronašao donor.

Od majke Ane koji živi u Jurovcu kraj Svetog Martina na Muri primio je najprije matične stanice, ali nisu odgovarale u dovoljno velikom postotku. Ipak, jedan od najpoznatijih međimurskih nogometaša i posljednji međimurski reprezentativac nakon Ladića i Jarnija, Nikola Pokrivač za 24 sata u subotu je izrekao nove puno optimističnije stanje stvari, nakon što se kod kuće oporavlja od tretmana u kojem je u tri godine po treći put obavljena transplatacija.

– Od majke sam prvo primio matične stanice, no one nisu odgovarale u dovoljno postotku. Ali, koštana srž je odgovara i za sada je sve u redu, a vjerujem da će tako i ostati, optimistično je poručio Pokrivač.

Nikola, drž se i ozdravi nam što prije.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

Zabranjeno pušenje

Boll FIM Speedway Grand Prix of Croatia

Boll FIM Speedway Grand Prix of Croatia

Sajam vinila i Dirty Hairy u Mamas & tapas

Dirty Hairy u Mamas & tapas