Potraga za Markom Kovačićem: Dva ronioca pretraživala Dravu i jezero kod Hrženice

HGSS stanica Karlovac izvijestila je da su njihova dva ronioca tijekom utorka pretraživali rijeku Dravu, kao i jezero Dubrava kod Hrženice u sklopu potrage za nestalim Markom Kovačićem iz Pribislavca, rodom iz Štrigove.

– Vidljivost je bila 0,3 metra, a maksimalna dosegnuta dubina 8 metra, uron trajao 71 minutu bez pronalaska, izvijestio je karlovački HGSS.

U potragu su uključeni ronioci HGSS stanice Karlovac

Njegov je automobil (prema fotografijama s društvenih mreža riječ je o stiliziranom Golfu II) pronađen je u subotu 23. svibnja kod dravskog mosta koji vodi prema Hrženici i Podravine kraj Otoka, kao što je naš portal izvijestio već ranije.

Pretraženo je i jezero Dubrava kod Hrženice, ali bez rezultata

Policijska uprava međimurska u nedjelju ujutro objavila je prijavu nestanka iz koje proizlazi da se u subotu 23. svibnja 2020. godine s adrese prebivališta u Pribislavcu, u nepoznatom smjeru udaljio Marko Kovačić, rođen 1990. godine. Srednje je tjelesne građe, visine 173 cm, crne kose, smeđih očiju.

Dan ranije u petak 22. svibnja na Facebooku u 21:52, Marko je objavio svojevrsno oproštajno pismo. Poznanici i FB prijatelji uvjeravali su ga nakon toga, da se ne predaje i ne napravi sebi nešto nažao, ali više nikakvih odgovora nije bilo.

Foto: Facebook/HGSS Karlovac

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE