6.1 C
Čakovec
Subota, 20 travnja, 2024

Borbena utakmica u Petrinji, MRK Čakovec ipak odnio pobjedu

Ponekad se do cilja dolazi nešto težim putem, a takav scenarij imali su i seniori MRK Čakovca prošle subote u Petrinji.

Domaćin je na teren donio očekivane promjene u svom sastavu, na klupi i pristupu te je ponesen publikom odigrao odlično prvo poluvrijeme. S druge strane Čakovčani su imali previše promašenih zicera, izgubljenih lopti i premalo koncentracije u obrani.

Poluvrijeme završava rezultatom 14:9 u korist domaćina. Nije bilo nervoze ili nesukladnosti u ekipi, jednostavno je to bilo nesretnih 30 minuta.

Nakon predaha, u drugo poluvrijeme Čakovec kreće sigurniji, spretniji i konkretniji pa već u samom početku smanjuju razliku na -2. Uz odličnu obranu i realizaciju u napadu mirno i sigurno preokreću utakmicu u svoju korist te završavaju pobjedom 26:24.

Čestitke upravi RK “Petrinja” koja je uvela pozitivne promjene u svoj seniorski sastav i ako tako nastave, vjerujemo da nikome neće biti lako ponijeti bodove iz Petrinje.

Igračima MRK Čakovca jedna velika pohvala za borbenost i prikazano zajedništvo na terenu u situacijama kada ne krene sve po planu. Sljedeće kola u goste u Čakovec dolazi druga ekipa Dubrave.

Za MRK Čakovec igrali su: vratari – Nikola Marciuš, Nikola Hajdarović i igrači u polju – Ivan Srnec (7), Fabijan Farkaš, Nikola Petek (2), Tibor Tkalčec (3), Dario Horvatić (2), Zoran Jeftić (2), Luka Čapalija, Mateo Hozjan, Marko Petek (2), Petar Sklepić (5), Vjeran Toplek, Karlo Korent, Emanuel Radiković (1) i Dario Herman (3).

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE