Video: Domaći glazbenici udružili snage i pjesmom Naš Grad pridružili se akciji za pomoć Palčićima!

Domaći glazbenici udružili su snage te napravili zajedničku pjesmu “Naš Grad” koja je zahvala zdravstvenim djelatnicima, a sve tantijeme donirat će Udruzi “Palčići”.

Pjesma “Naš Grad” je pogonjena zahvalom, nadom i zaraznim optimizmom, sve ono što zdravstveni djelatnici bezuvjetno pružaju svaki dan. Izvođači koji sudjeluju u ovoj jedinstvenoj, pozitivnoj priči su David Magdić, Gabriella, Darko Bakić (Buđenje), Stefany, Albina Grčić i Neven Stipčić te djevojčica Adela koja je glas djece, ljubavi – “Palčića”.
Uključeni su izrazili ogromnu sreću i zadovoljstvo time da imaju priliku pokazati dio svoje osobne zahvalnosti kroz pjesmu.

Autori glazbe i teksta, David Magdić i Leonardo Kapetanović, u užoj obitelji i prijateljima imaju nekolicinu zdravstvenih djelatnika te su upoznati koliko je njima i njihovim obiteljima ovo težak i naporan period pun izazova.

– Ovo je pjesma za sve one koji i nakon 36h dežurstva nastavljaju pružati vjeru, nadu i bezuvjetnu ljubav, ali i za svaku intimnu priču ljubavi, zahvale i srodnih emocija, riječi su autora, Leonardo i David su također i autori aranžmana te glazbeni producenti pjesme.

Videospot zrači pozitivom i intimnom zahvalom kao spoj videa i fotografija naših heroja – zdravstvenih djelatnika te videozapisa koji su izvođači samostalno snimili.
Za montažu spota zaslužan je Luka Primorac.

Račun za donacije za udrugu “Palčići”
IBAN: HR7024070001100658569

Ostavi komentar