Mještani Palovca progovaraju: Svjedok kaže da je Jasmina bila gola i crvena u licu, vidovnjak rekao rođacima ranije da je mrtva

smrt palovec
Policijski očevid u obiteljskoj kući u Palovcu nakon pronalaska mrtve Jasmine Dominić

Neizvjesnost nakon pronalaska mrtve Jasmine Dominić u zamrzivaču obiteljske kuće u kojoj je živjela dovodi u Palovec brojne novinarske ekipe, a mještani sve više progovaraju o nizu toga što se događala ovih dana, kao i proteklih godina. Detalji koji se iznose su nažalost sve užasniji i morbidniji.

Jutarnji.hr tako donosi priču jednog od svjedoka koji je prisustvovao pretresu kuće nakon što je otkriven leš u kući.

“Bila je gola. Tijelo joj je bilo savijeno u koljenima, ruke su bile uz tijelo. Nikakvu ozljedu nisam vidio. Kosa je bila dobra. Bila je čak crvena u licu. Nikad tako nešto nisam vidio”, kazao je svjedok pretresa koji se novinarima nije želio predstaviti, ali ih je zato odveo do svojeg zamrzivača i kazao da je baš isti kao onaj u kojem je pronađena nesretna Jasmina.

24 sata donose pak priču od rođaka.

– Ja sam prije 15 godina angažirao vidovnjaka iz Bjelovara. Riješio je policiji nekoliko slučajeva i mislio sam da može pomoći i oko Jasmine. Rekao je odmah da je ubijena i zakopana te čak lokaciju gdje je zakopana, no tijelo tamo nije nađeno – rekao je za 24 sata.

Na naše pitanje je li policija pretraživala ranije kuću u kojoj je nađeno tijelo, zdvojno je odmahnuo rukom.

– Ma to su oni samo površinski. Tražili su po dvorištu, oko kuće, no u kući očito nisu gledali – ogorčeno kaže i odlazi spremiti se za odlazak do policijske postaje. Dodao je da će prisustvovati obdukciji. “Idem tamo, želim biti prisutan”.

 

Ostavi komentar