Mažoretkinje Nedelišća osvojile su četiri bronce i jedno srebro

Mažoretkinje Nedelišće
Mažoretkinje Nedelišće

U subotu, 26. lipnja 2021. održan je Online mažoret turnir Mažoret saveza Hrvatske na kojem su sudjelovale i Mažoretkinje Nedelišća.

 Tridesetak članica iz mažoret vrtića, dječjeg sastava i mlađih kadetkinja Mažoretkinja Nedelišća otplesalo je unaprijed zadane koreografije u solo i formacijskoj kategoriji, a prijenos uživo je organiziran iz Doma kulture u Pretetincu. Suci Mažoret saveza Hrvatske su vrednovali koreografije preko aplikacije Zoom, kakva je praksa uvedena već prošle godine s obzirom na epidemiološke mjere. 

 Usprkos otežanim uvjetima treniranja posljednjih godinu dana, članice Mažoretkinja Nedelišća su uvježbale svoje koreografije te osvojile odlične rezultate. U mini formacijama osvojile su četiri bronce i jedno srebro, a u solo kategoriji jednu broncu, tri srebra i dva zlata koja su pripala Lari Krizman i Tanji Braniša iz mlađih kadetkinja. 

 Mažoret turnir ovakve vrste organizira se već nekoliko godina, a namijenjen je najmlađim članicama te početnicama, a kako bi se mažoretkinje pripremile za buduća “prava” natjecanja državne razine na kakvima sudjeluju stariji sastavi Mažoretkinja Nedelišća. A ovogodišnji domaćin Državnog natjecanja Mažoret saveza Hrvatske, koje će se održati u studenom, su upravo Mažoretkinje Nedelišća koje nakon kratke ljetne stanke kreću s pripremama, a ovim putem najavljujemo i njihov najpoznatiji projekt, Mažoret kamp Nedelišće 2021., za posljednji tjedan kolovoza. 

 

Ostavi komentar