Goričan bira novog načelnika: Tko će odnijeti pobjedu, Emanuel Sinković ili Stanko Ivanović?

Stanko Ivanović, Emanuel Sinković
Stanko Ivanović, Emanuel Sinković

Aktualni načelnik Goričana Mario Moharić neće se kandidirati za načelnika na predstojećim lokalnim izborima. Mario Moharić i Ines Bašnec nisu više članovi SDP-a i SDP ne podržava kandidaturu Stanka Ivanovića za načelnika i kandidacijsku listu za općinsko vijeće. Kako je istaknuo Moharić, biti načelnikom Goričana punih 20 godina i pet mandata, bila mu je izuzetna čast.

Za načelnika se tako kandidirao bivši SDP-ovac Stanko Ivanović kao nezavisni kandidat Nezavisne liste Matije Posavca. Prema zbirnoj listi pravovaljanih kandidatura za izbor općinskog načelnika Općine Goričan, Ivanović ima podršku HSS-a i HSLS-a. 

Drugi kandidat za načelnika Goričana je Emanuel Sinković. Zadnjih je pet godina radio u Hrvatskoj agenciji za malo gospodarstvo, inovacije i investicije koja poduzetnicima pruža podršku u svom razvojnim fazama njihovog poslovanja. Kroz svoj rad, ali i razne edukacije, specijalizirao se za bespovratne potpore i provedbu EU projekata. Trenutno je odgovorna osoba za provedbu 1095 EU projekata koji se provode na razini Hrvatske, ukupne vrijednosti 1,5 milijardi kuna, istaknuo je mladi kandidat iz Goričana. 

Više o Stanku Ivanoviću pročitajte OVDJE 

Više o Emanuelu Sinkoviću pročitajte OVDJE 

 

 

Ostavi komentar