FOTO: Tvrtka Kabel-Mont iz Domašinca proslavila 25 godina uspješnog rada!

Tvrtka Kabel-Mont iz Domašinca proslavila je 25 godina uspješnog rada. Svečanost se održala u Cobri Podturen, a okupili su se svi djelatnici kao i vlasnici tvrtke Andrija Tomašek, ujedno i osnivač firme, direktor Danijel Tomašek, te Mario Tomašek.

-U ovih 25 godina obilježio nas je rad i samo rad. Uspjeli smo sve odraditi u ovih 25 godina, bez stanki. Bilo je i lošijih dana, ali i onih dobrih. Trenutno imamo 50-tak zaposlenih, bilo nas je i više, ali su došle krizne godine. Ima potrebe za povećanjem, ali vremena su takva da je danas teško nekoga zaposliti. Većina naših radnika su barem 10 godina s nama, a neki i od samih početaka, rekao je na svečanosti vlasnik Andrija Tomašek.

Tvrtka je specijalizirana za izvođenje podzemnih i zračnih infrastruktura spojnih i distribucijskih vodova 0,4 do 35 kV, kao i za izgradnju te opremanje distribucijskih trafostanica do 35 kV, sustava javnih rasvjeta na svim vrstama stupova do 25 metara visine.

-Tvrtka Kabel-Mont nije vezana za građanstvo, jer većina nije baš upoznata sa svim projektima koje smo radili. Radili smo u gotovima svim projektima strukturnim na području cijele Hrvatske, od cesta, autocesta, plinovodima. Danas nas se više vidi po cesti i uz cestu gdje radimo na razvoju elektromreže, rekao je Danijel Tomašek, direktor Kabel-Monta posljednih 14 godinaNa svečanosti su nagrađeni najdugovječniji djelatnici. Dio atmosfere pogledajte u nastavku. (foto: Studio M)

 

Ostavi komentar