Dva nova naslova za vašu kućnu biblioteku!

naslovnica knjiga

U suradnji s nakladničkim kućama Znanje i Ljevak osigurali smo dva nova naslova (Posljednji dan i John C. Parkin: J*** mi se) . Više o knjigama pročitajte u nastavku.

U tiskanom izdanju “Međimurskih novina” od petka 8. veljače potražite nagradne kupone i pošaljite ih na adresu: Međimurske novine, Kralja Tomislava 2, 40000 Čakovec ili na e-mail: [email protected] ili donesite osobno u redakciju NAJKASNIJE U UTORAK 12. veljače do 15 sati.

 

Robert Bryndza: Posljednji dah

U kontejneru je pronađeno izmučeno tijelo mlade žene. Detektivka Erika Foster jedna je od prvih na mjestu zločina. Problem je što ovoga puta to nije njezin slučaj. Dok si pokušava osigurati mjesto u istražnom timu, Erika pronalazi sličan slučaj neriješenog ubojstva otprije četiri mjeseca. Odbačene na sličan način, obje žene imaju identične ozljede i fatalnu ranu na bedrenoj arteriji .Nedugo zatim, još je jedna djevojka oteta. Erika i njezin tim moraju se baciti u utrku s vremenom kako ona ne bi postala još jednom žrtvom sadističkog ubojice.

John C. Parkin: J*** mi se

John C. Parkin, majstor u izgovaranju „j*** mi se“ mantre, shvatio je, radeći s ljudima u svojim terapijskim centrima, da možemo zatvoriti spomenuti procjep ne tako što ćemo težiti postati drukčiji, promijeniti svijet ili naučiti biti smireni(ji) – nego tako da govorimo „j*** mi se“ i pomirimo se sa svojim životom. Pomiriti se sa svojim životom ne znači nužno da ćemo biti smireni, ali zasigurno ne znači da ćemo biti pasivni To znači prihvatiti život u svim njegovim bojama i nijansama: nepreglednim ljepotama i razočaranjima, odnosno usponima i padovima uz pomoć j*** mi se: pomirite se sa svojim životom.

Knjige nakladničke kuće Ljevak mogu naručiti putem internet stranice www.ljevak.hr

Ostavi komentar