Dani općine Mala Subotica

plakatmspdf-1-1-768x1086
Najava programa

Ove godine Općina Mala Subotica u suradnji s raznim udrugama s područja Općine Mala Subotica i Osnovnom školom Tomaša Goričanca organizira Dane općine koje prate događanja od sredine lipnja pa sve do početka srpnja.

Dani općine započeli su radionicama koje su se provodile u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca kao uvod u nadolazeće Dane općine. Kroz tri dana od 17.6. do 19.6. 2019. na radionicama je sudjelovalo 180 učenika. Općina je za svakog učenika osigurala majicu i okrjepu.

25.06.(utorak) – organiziran je već 5. tradicionalni kup Općine Mala Subotica u lovnom streljaštvu TRAP u organizaciji lovačkog društva Prepelica Mala Subotica

Kulturni dio Dana općine održava se ispred Doma kulture Mala Subotica gdje će u petak, 28.06. u 20 sati koncert održati Tamburaški orkestar KUU Zvon i Glazbeni sastav Kavaliri.

U subotu 29.06. na nogometnom igralištu NK Spartak Mala Subotica održavaju se seoske igre i natjecanje u kuhanju gulaša.

U nedjelju 30.06. nakon mimohoda Kulturno-umjetničkih društava s područja Hrvatske, Slovenije i Rumunjske u 17:30 od Osnovne škole do općine slijedi njihov nastup na Mostovima folklorne tradicije nakon kojeg će tamburaški sastav Prim održati koncert.

Nakon kulturnog dijela u Maloj Subotici, Dani općine sele se na Nogometno igralište u Palovec. U petak 05.07. u 17 sati biti će otvorenje Dječjeg vrtića Potočnica u Maloj Subotici nakon kojeg slijedi Svečana sjednica općinskog vijeća u Domu kulture u Maloj Subotici. Nakon Sjednice svi su pozvani na otvorenje trga u Palovcu i na večeru i zabavu uz Tragova i Crvenu jabuku.

U subotu 06.07. , nakon šahovskog turnira koji će se održati u Društvenom domu u Palovcu u 10 sati, slijedi Turnir prvaka seniorskih međimurskih liga u nogometu na nogometnom igralištu u Palovcu. U 18:30 počinje 3. općinska utrka kojoj je početak kod osnovne škole Tomaša Goričanca nakon koje slijedi zabava pod šatorom u Palovcu uz Mejaše.

Zadnji dan proslave započinje mimohodom svih udruga i djelatnika općine od zgrade općine do crkve gdje je u 11 sati Sveta misa. U 14:30 NK Dinamo Palovec ima Svečanu sjednicu u Domu kulture u Maloj Subotici gdje će se, između ostalog, prikazivati film povodom 60. obljetnice osnivanja kluba. Potom svi sele na nogometno igralište u Palovec gdje će se odigrati revijalna utakmica te finalna utakmica Turnira prvaka međimurskih nogometnih liga. U 19 sati predviđen je nastup stand-up komičara Aleksandra Lazića pod šatorom u Palovcu nakon kojeg će sve goste zabavljati Vulkan band.

Ulaz na sva događanja je besplatan !

Ostavi komentar