Četvorica napala 18-godišnjaka i maloljetnika na autobusom kolodvoru u Čakovcu!

U petak, 4. listopada 2019. godine oko 19.35 sati u Čakovcu, na autobusnom kolodvoru u Čakovcu, Ulici Tome Masaryka, četiri muške osobe 41, 23, 21 i 19-godišnjaci s područja općine Pribislavec, narušavali su javni red i mir na naročito drzak način.

Poradi prijašnjih nesuglasica, ušli su u autobus u kojem su se nalazili 18-godišnjak sa šireg područja grada Mursko Središće i maloljetnik s područja Međimurske županije te su ih verbalno i fizički napali.

U prostorije Policijske postaje Čakovec privedeni su 41, 21 i 19-godišnjaci dok je 23-godišnjak napustio mjesto događaja.

Liječničkim pregledom  utvrđeno je kako  je 18-godišnjak lakše ozlijeđen s mogućnošću prekvalifikacije ozljeda u teške,  dok je maloljetnik teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju. Kriminalistička istraživanja su u tijeku.

Podsjetimo, on nemilih događaja demoliranja kladionice i tučnjave u čakovečkom kafiću, opet nasilje u samom centru grada. O detaljima događaja PU međimurska podnijet će izvješće nakon kriminalističkog istraživanja. Na FB stranici Želim normalan život u Međimurju objavljena je snimka događaja.

 

 

Ostavi komentar