ČETIRI UBOJICE u prometu: Oprez vozači, sutra policija provodi veliki nadzor!

Sutra u petak 3. travnja 2020. godine od 16 do 24 sata policijski službenici u sastavu mobilnog tima Policijske uprave međimurske provest će aktivnosti iz akcije „Četiri ubojice u prometu”.

Međimurska policija kontinuirano nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja.

Policijski službenici tijekom akcije posebnu pozornost posvetit će prekršajima iz tzv. grupacije „četiri glavne ubojice u prometu“ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel), kao i na suzbijanje prekršaja vozača motocikala i mopeda. Naravno, pod posebnim nadzorom bit će i ponavljači teških prometnih prekršaja, „recidivisti“.

Nadzor prometa vršit će se na većem broju lokacija diljem Međimurske županije, a u poduzimanje najavljenih aktivnosti uključit će se svi raspoloživi ljudski i tehnički resursi (uređaji za utvrđivanje stupnja alkoholiziranosti, stacionarni i mobilni uređaji za mjerenje brzine, motocikli, „presretači“ i dr.), izvijestila je međimurska policija.

Ostavi komentar