Biometeorološka prognoza od 16. do 19. ožujka!

Subota, 16.3.2019. Biometeorološke prilike će posvuda biti razmjerno povoljne. Iako će se mnogi ljudi uglavnom osjećati dobro, zbog jakog južnog vjetra kod osjetljivijih meteoropata i kroničnih bolesnika mogu se javiti razdražljivost i glavobolja, a krajem dana umor i tegobe sa snom.

Nedjelja, 17.3.2019. Biometeorološke prilike će biti razmjerno nepovoljne. Kod meteoropata se može javiti glavobolja, umor, razdražljivost i manjak energije. Pojačane tegobe moguće su i kod kroničnih bolesnika, pa se preporuča izbjegavanje nepotrebnih napora kao i uzimanje redovite terapije.

Ponedjeljak, 18.3.2019. Zbog razmjerno nepovoljnih biometeoroloških prilika meteoropati mogu i dalje osjećati tegobe uzrokovane vremenom. Pad temperature zraka popraćen promjenom vremena može pojačati tegobe od kojih inače pate bolesnici s bolestima krvožilnog sustava. Mogući su i bolovi na mjestima ranijih ozljeda. Krajem dana tegobe će polako početi popuštati.

Utorak, 19.3.2019. Iako će biometeorološke prilike biti nešto povoljnije nego prethodnih dana, meteoropati i kronični bolesnici mogu i dalje osjećati tegobe uzokovane vremenom. Kod osjetljivijih meteoropata je moguć umor, razdražljivost i glavobolja i to uglavnom u većini zemlje u prvom dijelu dana, a samo na krajnjem istoku i jugu Hrvatske cijeli dan.  

 

Ostavi komentar