24-godišnjak iz Paraga pijan i bez vozačke izazvao tešku nesreću kraj Nedelišće

Prometna nesreća Nedelišće
Prometnu nesreću kraj Nedelišća izazvao je 24-godišnji vozač koji nema vozačku i još je k tome bio pod utjecajem alkohola

Policija je završila očevid nesreće koja se dogodila ovog petka poslijepodne na ulazu u Nedelišće nedaleko od groblja iz pravca Strahoninca.

Kako javljaju iz glasnogovorništva PU međimurske nesreću je izazvao 24-godišnjak sa šireg područja Nedelišća koji je upravljao vozilom prije nego je stekao pravo na isto (nema vozačku dozvolu), te je bio pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 0,61 promila).

Prometna nesreća Nedelišće
Vozilo marke Fiat koje je sudjelovalo u ovoj nesreći

U jednom trenutku taj neodgovorni vozač koji je kako neslužbeno saznajemo iz Paraga, prešao je na suprotnu kolničku traku i sudario se s vozilom iz suprotnog smjera kojim je upravljao 64-godišnjak s područja Grada Čakovca.

Prometna Nedelišće
Renault Clio pretrpio je teško oštećenje prednje strane

Došlo je do žestokog udara između dva vozila, u kojem je pomoć pružena oba dvojici vozača, te putniku iz jednog vozila i putnici iz drugog vozila. Policija za sada nema kvalifikacije ozljeda, ali neslužbeno saznajemo da je najmanje jedna osoba teža ozlijeđena i da je morala biti podvrgnuta operativnom zahvatu.

Foto: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar