Svećenika iz grada blizu Međimurja opsjeda starija udana žena

svećenik župnik crkva
Ilustracija

Mladi slovenski svećenik Goran Kuhar našao se u nezgodnoj situaciji. Jedna starija župljanka zaljubila se u njega te širi glasine o njihovoj navodnoj vezi da je župnik morao na oglasnoj ploči objaviti da neće napustiti službu te da s tom ženom nema ništa.

– Gospođa širi glasine da sa mnom ima poseban odnos, da će živjeti sa mnom i da ću ja napustiti svoj poziv – kaže velečasni Kuhar, inače župnik u Murskoj Soboti, piše zurnal24.si.

Žena koja je i udana već je poslala nekoliko ljubavnih pisama župniku u kojima mu piše kako sanja o njemu, a župnik je potom poslao pismo suprugu žene koja ga opsjeda i zamolio ga da razgovara s njom.

No, ništa se nije promijenilo, a žena župniku čak i kupuje poklone koje je on dao siromašnima zbog čega se ona naljutila. Posebno je ljubomorna kada razgovara s drugim ženama.

– Štiti me kao malog medvjeda. Smrtna je neprijateljica svim ženama s kojim se družim. Ne znam što da radim – kaže on i dodaje:

– Neću napustiti crkvu zbog nje. Sve njene glasine su plod pokvarene i bolesne mašte. Molim vas da ne nasjedate na njih – rekao je svećenik župljanima, a o cijelom slučaju govorio je i za nekoliko slovenskih televizija.

Ostavi komentar