Stigla kraljevska prinova: Meghan je rodila sina!

Princ Harry bio je uz suprugu kad su joj počeli trudovi, a prije desetak dana iz Amerike je u London stigla i Meghanina mama Doria.

Meghan Markle rodila je dječaka, objavila je to Buckinghamska palača, piše Daily Mail.

– Jako sam uzbuđen što s vama mogu podijeliti vijest da smo Meghan i ja jutros postali roditelji vrlo zdravog dječaka. Tako sam nevjerojatno ponosan na svoju ženu. – stoji u objavi princa Harryja.

Britanski mediji u ponedjeljak poslijepodne objavili su informaciju kako je vojvotkinja od Sussexa dobila trudove i tu informaciju službeno su potvrdili iz Buckinghamske palače. Informaciju o tome hoće li roditi kod kuće ili u bolnici nisu otkrivali.  Sredinom travnja Buckinghamska palača najavila je kako Meghan i Harry planove vezane za dolazak na svijet njihova prvog djeteta planiraju držati za sebe. Tu objavu palača je pustila u javnost nedugo nakon što se par preselio u Frogmore Cottage i tada su britanski mediji pisali kako Meghan neće poroditi kraljevski ginekolozi Alan Farthing i Guy Thorpe-Beeston, koji su vodili sva tri porođaja njezine šogorice Kate Middleton. Ona je navodno odabrala svoj tim liječnika u kojemu će glavnu riječ imati ginekologija.

 

Ostavi komentar