Ovog vikenda Sajam lova u Gornjoj Radgoni

Gornja Radgona

Međunarodni sajmovi lovstva, ribolova, zelenog turizma i života pozivaju vas u Gornju Radgonu od petka 12. do nedjelje 14. travnja 2019 godine. Tu će na ponudi biti novosti i povoljna kupnja lovačke, kinološke i ribičke opreme, terenska vozila, odjeća, obuća i drugi predmeti za boravak i kretanje u prirodi. Vodeće stručne organizacije i krovne ustanove pripremaju zanimljive stručne izložbe i zabavna društvena događanja.

Predstavljanje i prodaju najnovijih proizvoda za lov, ribolov i kinologiju pratiti će mnoge strukovne izložbe koje organiziraju Lovački savez Slovenije i Lovački savezi iz drugih država, Zavod za šumarstvo Slovenije, Streljački savez Slovenije, Kinološki savez Slovenije, Ribički savez Slovenije, te Udruženje za sokolarstvo i zaštitu ptica grabljivica Slovenije.

Za dobro raspoloženje posjetitelja, sajam organizira mnoga društvena događanja.

Na pozornici će se odvijati nastupi lovačkih rogista i pjevačkih zborova. U okviru sajma predstaviti će se i zanimanje puškar, biti će organizirano gađanje mete zračnim oružjem i gađanje na električnu metu. Odvijati će se probne vožnje terenskih vozila, degustacija jela od riba te i predstavljanje projekta »Slovenski riblji produkti«

U petak će se na glavnoj pozornici odvijati predstavljanje lovačkih pasa praćeno sa stručnim komentarom. Subota nam donosi Slovenski lovački dan te državnu CAC izložbu lovačkih pasa svih pasmina. U nedjelju su na programu natjecanja u kuhanju lovačkog gulaša i ribljeg paprikaša, državno i međunarodno natjecanje u oponašanju rike jelena, a dodijeliti će se i priznanja za »Slovenski riblji produkt« kao i za najbolje salame od mesa divljači.

OSOBNA ISKAZNICA 2019

Izložbeni prostor ukupno 9.300 m2

*zatvoreni prostor ( hale ) 6.800 m2

*vanjski prostor 2.500 m2

Broj izlagača 160

*domaći izlagači 113

*inozemni izlagači 47

Države sudionice 12

Direktni izlagači: Slovenija, Austrija, Češka, Hrvatska, Italija, Madžarska, Slovačka, Srbija

Izložbeni prostor međunarodne izložbe starodobnih vozila “AUTO MOTO KLASIKA” – 5000 m2

Ostavi komentar